Maandelijks meer dan 100 pakketten geleverd

Meer dan 500 kilometer per maand, ruim 500kg, meer dan 6 diersoorten en ongeveer 2 uur per vrijwilliger per week.

Ontmoet ons geweldige vrijwilligersteam!

Onze stichting draait op vrijwilligerswerk, giften, donaties en uw hulp! Zonder al die hulp zouden we niet kunnen bestaan. We zijn dan ook erg trots op ons team en stellen ze graag aan je voor. Zo weet je meteen met wie je voor je hebt als je contact met een van onze teamleden hebt!

Shanon – Voorzitter

Met Bruce Lee (boeren fox †) en Jackie Chan (herder). Zonder Shanon geen Pet Support! Shanon is de drijvende kracht, oprichtster, motivaris, bestuurder, bezorger en manusje van alles! Zij is de drijvende kracht achter de stichting en zijn vrijwilligers.

Loes – Penningmeester

Met Faye haar hulphond (en een beetje Poes de poes). Loes beheert de site en is inzamelpunt in Den Bosch.
Loes zul je echter nooit zonder Faye zien, haar hulphond. Wil je meer weten over Faye of wat ze voor haar doet? Ga dan naar www.faithfulfaye.nl of zoek haar op Facebook of Instagram op.

Jeroen – Secretaris

Met hond Evi en poes Poes (ja zo heet ze echt). Jeroen is onze koning sjouw bij grote donaties of als we de opslag weer eens willen verbouwen. Daarnaast is hij manusje van alles en zetten we hem in als we extra handjes kunnen gebruiken.

Gerion

Met Vinny de hond en Eevee de kat. Gerion is ons inzamelpunt in Lith, zij regelt dat de donaties in die omgeving bij haar terecht komen. Vanuit daar helpt ze er voor zorgen dat die donaties weer op ons centrale inzamelpunt komen vanuit waar ze verdeeld kunnen worden onder de cliënten.

Hester

Met katers Loetje, Willem en hond Beer. Zij woont samen met haar man Anton in Eindhoven en is ons trotse inzamelpunt in Eindhoven. Hester ziet haar huisdieren echt als onderdeel van de familie en geniet elke dag weer enorm van de liefde die zij van ze krijgt èn aan ze kan geven. Dat gevoel gunt zij iedereen. Om die reden zet ze zich dan ook heel graag in als vrijwilliger bij Pet Support, zodat huisdieren bij hun baasjes kunnen blijven wonen ook als het financieel wat minder makkelijk gaat. Willem is te vinden op instagram

Jij!?

Nieuwe vrijwilligers zijn altijd welkom! Voor nu zijn we hard op zoek naar personen die de volgende functie(s) kunnen bezetten:

  • Bestuurslid: secretaris en/of penningmeester.
  • Inzamelpunt: we zijn altijd blij met nieuwe inzamelpunten om donaties lokaler te kunnen coördineren.
  • Vrijwilligers: iedereen die ons kan ondersteunen is welkom!